МИ ПРО ТЕБЕ ПАМ’ЯТАЄМО БРАТЕ!

 

Сьогодні нашому земляку, побратиму який воював в складі БСП “ДОНБАС” Олексію БАККІ виповнилось би 42 роки.

“ДЕТРОЙТ” загинув у бою 29 серпня 2014 року, що точився поблизу міста Іловайськ, Амвросіївського району Донецької області, під час виходу колони з міста так званим “зеленим коридором”. Олексій віддав найдорожче – власне життя заради України!

%d0%b1%d0%b0%d0%ba%d0%ba%d0%b02

Під час прощання з Олексієм БАККОЮ побратими Героя з батальону «ДОНБАС» розповіли, що Олексій був дуже відважним і справедливим. А ще дуже любив Україну і боровся за неї до кінця. «Він назавжди залишиться в нашій пам’яті, в наших серцях, як справжній герой і справжній захисник”!

Також, в день прощання з Героєм, Обухівський міський голова Олександр ЛЕВЧЕНКО висловив слова щирої скорботи і співчуття родині Олексія, подякував їм за героїчного чоловіка і батька. Він запевнив рідних Героя, що міська рада і громада міста не залишать їх наодинці з бідою і надаватимуть всіляку підтримку і допомогу! http://obukhiv.kiev.ua/ua/gorozontalnoe_meny/pro_misto/novini/2015/berezen/obuhiv-proviv-v-ostannyu-put-biytsya-naygvardiyi-oleksiya-bakku.html

Тому ми – учасники антитерористичної операції звертаємось до депутатів Обухівської міської ради та особисто до Вас Олександре Миколайовичу з проханням допомогти сім’ї “ДЕТРОЙТА” у виготовленні та встановленні йому памятника, оскільки сумма в 16 000,00 грн. якої не вистачає щоб оплатити ці роботи – для дружини Ольги є непід’ємною.

Також хочемо в останній раз звернутись до водіїв ТОВ “ОБУХІВТРАНС” – НЕ ОБРАЖАЙТЕ СІМЕЙ НАШИХ ЗАГИБЛИХ ПОБРАТИМІВ ТА ЇХ ДІТЕЙ відмовляючи їм у безкоштовному проїзді, зокрема доньці загиблого учасника АТО – “ДЕТРОЙТА”, яка щодня їздить 311 маршрутом з Обухова до Києва на навчання до інституту!!!

ВІЧНА ПАМЯТЬ ТОБІ “ДЕТРОЙТ”!

СПОЧИВАЙ З БОГОМ БРАТЕ!

Не хвилюйся за дружину та дітей! Ми про них потурбуємось!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.